Category Archives: Opvoeding en andere

Dit is waarom ik mijn kinderen thuis met vuur laat spelen

Dit is waarom ik mijn kinderen thuis met vuur laat spelen

Inderdaad, het gebeurt wel eens in onze familie dat de kinderen met vuur spelen. En dat vinden we heel erg ok! Ik hoor je al denken: “Die is knettergek!” Voor hen die mijn blog al … Continue reading
Outnumbered wenst je een goed en creatief 2014!

Outnumbered wenst je een goed en creatief 2014!

We wensen je al het beste voor een creatief en speels 2014! Nieuwjaar is de tijd van de goede voornemens. Mijn voornemen voor 2014 is om videos te leren maken en meer videos te gebruiken … Continue reading
Verras je kinderen met een verjaardag aftelkalender

Verras je kinderen met een verjaardag aftelkalender

In de aanloop van de 4de verjaardag van mijn zoon heb ik voor hem een verjaardag aftelkalender gemaakt. Zo werd het aftellen naar zijn verjaardag heel visueel en dat bleek uiteindelijk niet alleen leuk, maar … Continue reading
Gezicht schminken voor (en door) kinderen

Gezicht schminken voor (en door) kinderen

Vind jij gezicht schminken leuk? Zelf ben ik er niet zo voor te vinden. Maar mijn kinderen zijn er dol op! Als kleine spruit vond ik het nog leuk om mijn gezicht te laten schminken, … Continue reading
Onze top 10 favoriet huishoud speelgoed voor baby's

Onze top 10 favoriet huishoud speelgoed voor baby’s

Als je al een baby in huis hebt, dan weet je als geen ander dat baby’s alles vastnemen wat ze te pakken krijgen. Baby’s onderzoeken elk object dat ze vinden, en in het bijzonder die … Continue reading
Baby speeltijd - 3 speeltips om te doen met kleine babies

Baby speeltijd – 3 speeltips om te doen met kleine babies

Ons derde mini-mensje is al geen baby meer. Ze wordt zo stilaan een stevige peuter. Dus voordat ik definitief vergeet hoe het is om een baby in huis te hebben, wil ik graag enkele artikels … Continue reading