Over Outnumbered

Familie foto

Onze familie van vijf!

Hoi, welkom op onze blog. Wij zijn Angela en Stefan, ouders van 3 prachtige kinderen. Daarnaast hebben we ook elk een job en in onze hobby tijd houden we ons bezig met onze online speelgoedwinkel en deze blog. Ja … we beschouwen onszelf absoluut als bezige mensen. Soms vragen we ons af waarom we onszelf dit allemaal aandoen. Maar we doen echt graag wat we doen, we houden van de uitdagingen die elk van onze ‘jobs’ ons geeft, dus blijven we ervoor gaan šŸ™‚

We zijn zeker en vast niet de enige druk bezige ouders. Het combineren van een grote familie en drukke jobs en hobbies is niet altijd even gemakkelijk en dat is precies waar we op deze blog over willen schrijven. Onze hoop is dat je als druk bezige ouder een paar ideetjes kan opdoen op deze blog. We schrijven hoofdzakelijk over 3 onderwerpen:

  • Creatief en knutselen: Originele en leuke activiteiten om te doen met je kinderen, maar die niet teveel tijd en voorbereiding vergen. Perfect voor ‘s avonds na het werk of op een rustige namiddag in het weekend.
  • Spelen, speelgoed en apps: Wij experimenteren regelmatig met nieuw speelgoed of nieuwe spellen en apps, op zoek naar het beste voor onze kinderen. Onze ervaringen vind je hier.
  • Opvoeden met plezier: Tijd is beperkt, maar onze kinderen verdienen net zo goed een goede opvoeding. Hier delen we onze ideeĆ«n en ervaringen over hoe wij als drukke ouders omgaan met specifieke situaties en problemen.

Ben jij een drukke ouder en heb je een ervaring of idee die met ons wil delen, of een vraag die je ons wil stellen? Schrijf ons, we komen graag in contact met andere drukke ouders!

Maar ik heb je onze grote familie nog niet helemaal voorgesteld …

Baby Elena, aka miss surprise, is in oktober 2011 geboren en de baby van de familie, hoewel dat snel zal voorbij zijn. Hoewel 3 kinderen geen bewuste beslissing was, is zij onze lachende baby die het gezin compleet maakt.

Peuter boy Lukas, aka de kamikaze, is geboren in december 2009 and zodoende de peuter van het huis. Op vele vlakken is hij de tegenpool van zijn grote zus. Hij heeft meer de looks van zijn moeder en hij zal ongetwijfeld met de nodige blutsen en builen groot worden.

Kleuter girl Victoria, aka de leeuw, is de oudste van de 3. Ze is geboren op 1 april 2008 en is de kleuter van het huis. Ze houdt van dansen en zingen en hoewel ze de looks van haar vader heeft, bezit ze ongetwijfeld hetzelfde inbeeldingsvermogen als haar moeder. Uiteraard is ze ook met veel plezier de grote zorgzame zus.

Mommy Angela, roemeense van oorsprong, woont sedert 2006 in Belgiƫ. Kinderen houden van haar spontaniteit en haar verbeeldingsvermogen waarmee ze moeiteloos verhalen verzint en leuke rollenspellen speelt. Zij spreekt uitsluitend roemeens met de kinderen. Naast het mama zijn, heeft ze ook een job in marketing.

Daddy Stefan is belg van oorsprong. Zijn grootste troef is zijn kalmte, waardoor hij steeds gewapend met de nodige dosis geduld alle kids-situaties de baas kan. Als ingenieur bouwt hij ook met veel plezier de nodige constructies voor de treintjes, auto’s en ander speelgoed van de kinderen. Naast het papa zijn, heeft Stefen eveneens een job in marketing.

Andere interessante weetjes:

  • Gezien onze verschillende oorsprong, voeden we onze kinderen tweetalig nederlands-roemeens op. Van tijd tot tijd proberen we ze ook wat bloot te stellen aan frans en/of engels.
  • Ons enthousiasme voor kinderen en speelgoed heeft ertoe geleid dat we een online speelgoedwinkel opgestart hebben met leuk educatief speelgoed voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Neem zeker eesn een kijkje op www.toya.be

Hey, je kan Angela en Stefan contacteren per e-mail op info@outnumbered.be of via het contact formulier hieronder!

Uw naam (verplicht)


Uw email (verplicht)


Onderwerp


Uw bericht